VALS DE SANT JORDI

18/04/2020
Per a aquest Sant Jordi de confinament, us fem una proposta perquè sabem que regalar llibres sense veure'ls a la llibreria és una mica estrany. Són aquests vals de regal, que podeu enviar a la persona que vulgueu i els rebrà personalitzats per a agafar el seu llibre quan tornem a obrir. Hi ha tres models diferents, amb tres imports, però també podeu posar-hi el preu que vulgueu. ¿Com es compren? Molt fàcil: envieu-nos un missatge a llibreriaombra@gmail.com amb les vostres dades i l'import que vulgueu comprar, i si voleu un missatge personal, i us enviarem el val per correu o missatge perque l'envieu a la persona que l'ha de rebre. Estem segurs que serà un regal que farà molta il·lusió!

cercar...

Últimes entrades

  • VALS DE SANT JORDI

    18/04/2020
    VALS DE SANT JORDI | Llibreria Ombra | Llibreria online de Rubí, Barcelona | Comprar llibres en català i castellà online
    Per a aquest Sant Jordi de confinament, us fem una proposta perquè sabem que regalar llibres sense veure'ls a la llibreria és una mica estrany. Són ...
  • Els nens perduts de Thomas Wolfe | Llibreria Ombra | Llibreria online de Rubí, Barcelona | Comprar llibres en català i castellà online
    No és improbable que la marca del geni consisteixi en obsedir­se per una única i mateixa ferida. En el cas de Thomas Wolfe, aquesta ferida és la pèrd...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.