• 31/07/2024

    club de lectura setembre 2024

    Amics, us volem donar les gràcies per la fidelitat i la complicitat que veniu demostrant, any rere any, envers el vostre Club de Lectura. Només així s'explica que acabem de celebrar la cloenda de l'onzena edició del Club. Durant tot aquest temps, ens hem sentit immensament acompanyats i profundament encoratjats a continuar amb aquesta iniciativa cultural, en la qual podem gaudir d'un apropament coral i plural als llibres. Amb aquest convenciment comencem a preparar la dotzena edició del Club de Lectura, i per iniciar aquesta nova singladura, confiats en el vostre bon gust i l'esperit d'aventura, hem escollit un clàssic anònim medieval: La mort del rei Artús. El text, curosament publicat per l'editorial Cal Carré, ha estat traduït per l'experta en literatura medieval Lola Badia. Cap a finals d'agost concretarem el dia d'inici de les nostres trobades. Mentrestant, gaudiu de les vacances i dels millors llibres.
  • 31/07/2024

    club de lectura juliol 2024

    Després de deixar-nos fascinar per les diferents interpretacions que ofereix com un ídol la darrera novel·la d'Eva Baltasar, us convidem a retrobar-nos amb el clàssic de Robert Louis Stevenson, El cas misteriós del Dr. Jekyll i Mr. Hyde (Quaderns Crema). Esteu tots convidats a tancar aquesta temporada el dimecres 17 de juliol a les 19 hores. No cal dir que podeu venir acompanyats dels vostres respectius dobles
  • 31/07/2024

    club de lectura juny 2024

    Amics, Després de superar l'encanteri estilístic de Henry James, ens deixarem arrossegar per la fascinant escriptura d'Eva Baltasar. Tot i que es troba al bell mig de la seva maduresa creativa, la gran escriptora catalana ens convida a gaudir del seu crepuscle a Ocàs i fascinació, la seva darrera novel·la (Club Editor). Ens retrobarem, a les portes de l'estiu, el dimecres 19 de juny a les 19 hores.
  • 31/07/2024

    club de lectura maig 2024

    Després de l'eclipsi i la ferida imaginària de la Berta Dávila, recuperem la llum dels clàssics amb Henry James. L'editorial Viena, a la seva col·lecció de delícies i "petits plaers", ens ofereix la traducció que Dolors Udina ha realitzat d'Història d'una obra maestra, un breu relat magistral de l'escriptor pseudobritànic. Així doncs, us esperem el dimecres, 22 de maig, a les 19 hores, al vostre Club de Lectura.
  • 13/04/2024

    club de lectura abril

    Després de la reunió de bruixes, bruixots, i altres esperits congriats al voltant de l'escriptura hipnòtica de la Irene Solà, us proposem furgar a les experiències de la Berta Dávila. Aquesta escriptora gallega, de sòlida trajectòria, reconeguda amb diversos premis, ha publicat recentment La ferida imaginària (editorial Les Hores), una novel•la íntima i depurada sobre les relacions personals. Us esperem el dimecres 17 d'abril, a les 19 hores.
  • 13/04/2024

    club de lectura març

    Després de passejar la nostra mirada pels paisatges canadencs i per la història de les school trains, dirigirem els nostres ulls cap a camps més tèrbols. La propera lectura que us proposem és la darrera novel•la d'una de les veus catalanes més rellevants i fermes de l'actualitat: Irene Solà. L'autora que va debutar amb Els dics, i que va aconseguir el premi Llibre Anagrama amb Canto jo i la muntanya balla, ens seduirà ara amb Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres. Us esperem a les portes de la primavera, el 20 de març a les 19 hores, en el vostre Club de Lectura
  • 13/04/2024

    club de lectura febrer 2024

    Després d'acostar-nos, de la mà de Zweig, al continent americà, hem pensat quedar-nos-hi una temporada. Si més no, durant la següent lectura del Club de Lectura, atès que hem escollit la novel•la A tren perdut (Editorial Minúscula). Amb aquesta obra, de la prestigiosa autora canadenca Jocelyne Saucier, ens endinsarem en els paisatges ferroviaris del Canadà. Us hi esperem el dimecres 14 de febrer, a les 19 hores.
  • 13/04/2024

    club de lectura gener 2024

    En primer lloc, us volem agrair la vostra fidelitat al Club de Lectura, i la vostra bona disposició per tal de compartir les lectures escollides. En segon lloc, us recordem que comencem l'any amb el gran Stefan Zweig, i la seva petita Novel•la d'escacs, publicada per Quaderns Crema. Ens retrobarem, doncs, el dimecres 17 de gener del 2024, a les 19 hores. Mentrestant, bones festes, bon any nou, i bones lectures!!!
  • 12/12/2023

    club de lectura desembre 2023

    Amics, Abans que arribi Nadal, i per tenir ocasió de desitjar-vos bones festes, us convoquem per a la darrera reunió del Club de Lectura, que tindrà lloc el dimecres, 20 de desembre, a les 19 hores. Per tancar l'any compartirem una lectura mínima i preciosa: Verd aigua, obra publicada per editorial minúscula Es tracta del dietari, narració, i llegat de l'escriptora italiana Marisa Madieri, autora d'una obra breu, continguda, i plena d'esperança. Esperem que gaudiu de la lectura!

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.