• 13/04/2024

    club de lectura abril

    Després de la reunió de bruixes, bruixots, i altres esperits congriats al voltant de l'escriptura hipnòtica de la Irene Solà, us proposem furgar a les experiències de la Berta Dávila. Aquesta escriptora gallega, de sòlida trajectòria, reconeguda amb diversos premis, ha publicat recentment La ferida imaginària (editorial Les Hores), una novel•la íntima i depurada sobre les relacions personals. Us esperem el dimecres 17 d'abril, a les 19 hores.
  • 13/04/2024

    club de lectura març

    Després de passejar la nostra mirada pels paisatges canadencs i per la història de les school trains, dirigirem els nostres ulls cap a camps més tèrbols. La propera lectura que us proposem és la darrera novel•la d'una de les veus catalanes més rellevants i fermes de l'actualitat: Irene Solà. L'autora que va debutar amb Els dics, i que va aconseguir el premi Llibre Anagrama amb Canto jo i la muntanya balla, ens seduirà ara amb Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres. Us esperem a les portes de la primavera, el 20 de març a les 19 hores, en el vostre Club de Lectura
  • 13/04/2024

    club de lectura febrer 2024

    Després d'acostar-nos, de la mà de Zweig, al continent americà, hem pensat quedar-nos-hi una temporada. Si més no, durant la següent lectura del Club de Lectura, atès que hem escollit la novel•la A tren perdut (Editorial Minúscula). Amb aquesta obra, de la prestigiosa autora canadenca Jocelyne Saucier, ens endinsarem en els paisatges ferroviaris del Canadà. Us hi esperem el dimecres 14 de febrer, a les 19 hores.
  • 13/04/2024

    club de lectura gener 2024

    En primer lloc, us volem agrair la vostra fidelitat al Club de Lectura, i la vostra bona disposició per tal de compartir les lectures escollides. En segon lloc, us recordem que comencem l'any amb el gran Stefan Zweig, i la seva petita Novel•la d'escacs, publicada per Quaderns Crema. Ens retrobarem, doncs, el dimecres 17 de gener del 2024, a les 19 hores. Mentrestant, bones festes, bon any nou, i bones lectures!!!
  • 12/12/2023

    club de lectura desembre 2023

    Amics, Abans que arribi Nadal, i per tenir ocasió de desitjar-vos bones festes, us convoquem per a la darrera reunió del Club de Lectura, que tindrà lloc el dimecres, 20 de desembre, a les 19 hores. Per tancar l'any compartirem una lectura mínima i preciosa: Verd aigua, obra publicada per editorial minúscula Es tracta del dietari, narració, i llegat de l'escriptora italiana Marisa Madieri, autora d'una obra breu, continguda, i plena d'esperança. Esperem que gaudiu de la lectura!
  • 12/12/2023

    club de lectura novembre 2023

    Creiem que és força interessant constatar que durant la darrera reunió del Club de Lectura no es va plantejar la pregunta següent: què és "lo mig del món"? Potser per trobar la resposta haurem de mirar als Armaris buits, de l'escriptora portuguesa Maria Judite de Carvalho. Aquesta novel·la, publicada per Angle Editorial, en traducció de Melcion Mateu, ha permès la redescoberta internacional d'una escriptora magnífica que ens vol explicar (també) una història de decepció. Ja us avancem que la propera trobada tindrà lloc el dimecres 22 de novembre, a les 19 hores. Mentrestant, bona lectura i bona castanyada!
  • 12/12/2023

    club de lectura octubre 2023

    amics, després de l'excepcional arrencada d'aquest curs, apostem per Lo mig del món, un text de no-ficció publicat per Club Editor, obra de l'activista i escriptora Rosa Vernet.Així doncs, esperem que gaudiu de la lectura i ens retrobem el dimecres 25 d'octubre a les 19 hores!
  • 04/08/2023

    club de lectura setembre 2023

    Benvolgudes i benvolguts, la setmana passada vam cloure la desena edició del Club de Lectura de la Llibreria l'Ombra, i ja n'estem preparant la següent temporada. Com molts de vosaltres ja sabeu, el llibre escollit per iniciar l'XIè Club de Lectura és, ni més ni menys, que el premi Pulitzer 2023. Es tracta de la novel·la Fortuna (Periscopi), obra de l'escriptor d'origen argentí Hernán Díaz. El jurat del premi Pulitzer va considerar que es tracta d'una "novel·la fascinant. Una anàlisi complexa de l'amor i el poder en un país en què el capitalisme és el rei". Després de les vacances ens tornarem a posar en contacte amb vosaltres per concretar el dia de la primera reunió. Abans d'acomiadar-nos, però, us volem donar les gràcies per l'alt grau participació que ha assolit el Club, i, per tant, per convertir les nostres reunions en un espai més ric i més obert. Desitgem, finalment, que gaudiu de les vacances i de les bones lectures!
  • 04/08/2023

    club de lectura juliol 2023

    Amics, Celebrem la cloenda del Xè Club de Lectura amb la gran Virginia Woolf. I ho farem en companyia d'Elizabeth Barrett Browning i del seu gos, narrador inexplicable de Flush. Una biografia, que l'editorial L'Avenç ha publicat en traducció de Jordi Fernando. Així doncs, us esperem el dimecres 19 de juliol, a les 19 hores, per tal de tancar aquest curs amb les mateixes ganes amb què esperem iniciar l'onzena temporada del Club de Lectura.
  • 04/08/2023

    club de lectura juny 2023

    Després d'analitzar els odis i les enveges entrecreuades d'Una dona soltera, ara toca enfrontar-se a un rival diferent. Emmanuel Carrère, una de les ments més captivadores de França, es va endinsar en el cas de Jean-Claude Romand per tal d'entendre la naturalesa d'un crim horrible, és a dir, la naturalesa humana. La seva investigació, que va més enllà de la reconstrucció criminal, la va abocar a L'adversari, fenomen literari que Anagrama torna a reeditar trenta anys després d'uns fets esgarrifosos. Us esperem el dimecres, 14 de juny, a les 19 hores.

cercar...

Últimes entrades

  • club de lectura abril | Llibreria Ombra | Llibreria online de Rubí, Barcelona | Comprar llibres en català i castellà online
    Després de la reunió de bruixes, bruixots, i altres esperits congriats al voltant de l'escriptura hipnòtica de la Irene Solà, us proposem furgar a l...
  • club de lectura març | Llibreria Ombra | Llibreria online de Rubí, Barcelona | Comprar llibres en català i castellà online
    Després de passejar la nostra mirada pels paisatges canadencs i per la història de les school trains, dirigirem els nostres ulls cap a camps més tèr...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.