• L'EVOLUCIÓ SENSE SENTIT

    EUDALD CARBONELL/JORDI AGUSTÍ EMPURIES Ref. 9788497878500 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    L' evolució sense sentit és un diàleg entre dos paleoantropòlegs catalans, científics de referència a escala internacional i membres de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES). El 2009, quan se celebrava l'any Darwin, tots dos van creure que podien fer una aportació conju...
    Dimensions: 215 x 141 x 8 mm Peso: 214 gr
    Disponible en 7 dies
    19,00 €
  • Descripció

    • Encuadernacion : MobilPocket
    L' evolució sense sentit és un diàleg entre dos paleoantropòlegs catalans, científics de referència a escala internacional i membres de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES). El 2009, quan se celebrava l'any Darwin, tots dos van creure que podien fer una aportació conjunta a la reflexió sobre l'actualitat i el futur incert de l'espècie a la qual pertanyem, i que la millor manera de fer-ho era a través del diàleg. Agustí i Carbonell comparteixen la idea que la reflexió sobre les perspectives de la humanitat no és possible sense indagar, alhora, què és allò que ens fa humans i què vol dir ser-ho, i tots dos tenen l'experiència, el rigor i els coneixements que calen per afrontar-ho amb precisió i claredat. Així van néixer les vuit converses que recull aquest volum apassionat i apassionant, que és alhora una introducció als orígens de l'Homo sapiens, un repàs d'alguns avanços importants en el camp de la paleoantropologia (i de la trajectòria de cadascun dels dos autors) i, sobretot, una reflexió compromesa i radical sobre les possibilitats de futur que tenim com a espècie, més enllà de la crisi del sistema vigent.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.