• LA MIRADA DEL VAMPIR

    VILLATORO LAMOLLA, VICENÇ BARCANOVA Ref. 9788448919757 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    No és Dràcula només. Arreu i en tots els temps, de les illes gregues a Haití, de Ceilan a Transsilvània, les tradicions han parlat de morts vivents que es passegen entre els humans per xuclar-los la vida o per oferir-los l ' eternitat. El mite del vampir és universal i etern. De vegades és el s...
    Dimensions: 160 x 230 x 1 mm Peso: 43 gr
    Disponible en 7 dies
    18,00 €
  • Descripció

    • Encuadernacion : ePub
    No és Dràcula només. Arreu i en tots els temps, de les illes gregues a Haití, de Ceilan a Transsilvània, les tradicions han parlat de morts vivents que es passegen entre els humans per xuclar-los la vida o per oferir-los l ' eternitat. El mite del vampir és universal i etern. De vegades és el símbol del mal. De vegades és la metàfora de la soledat i de la infelicitat: aquell que mata tot allò que s ' estima, tot allò que toca. De vegades, el vampir és l ' habitant de l ' altre món que està, camuflat i ocult, a l ' interior del nostre.

    En aquest llibre insòlit, les mirades de tots aquests vampirs es passsegen pel temps i per l ' espai, en un calidoscopi de visions sobre el seu mite. S ' hi barregen contes, poemes, suposats articles científics, pamflets polítics, notícies de premsa... Amb una rara erudició, se ' ns parla del vampir centreeuropeu i dandi que actua en un balneari o del mort vivent cingalès que empaita viatgers incauts en un paisatge colonial. Se ' ns barregen els vampirs amb la descoberta d ' Amèrica, la revolució francesa, les dictadures comunistes o la guerra dels Balcans. De vegades, els vampirs ens resulten amables i benèfics, creditors de simpatia o, si més no, de compassió. Altres vegades són una encarnació nocturna del mal. Però hi ha també vampirs quotidians que viuen enmig de nosaltres, en la vida de cada dia, barrejant-se amb els nostres amors i les nostres esperances.

    " La mirada del vampir " és també un recull de mirades damunt del vampir. Relats inquietants, poemes nostàlgics, exemples irònics, que ens fan veure el nostre món a través dels ulls groguencs del vampir.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.