• INFORME DE L'INTERIOR

    PAUL AUSTER EDICIONS 62 Ref. 9788429772067 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Si a Diari d'hivern Paul Auster ens parlava del que havia suposat viure en el seu cos -la història del seu "jo" físic-, ara, a Informe de l'interior, es proposa recrear l'experiència del despertar i desenvolupament del seu jo intern.Amb la prosa enlluernadora i fluctuant que caracteritza l'autor, In...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 516 gr
    Disponible en 7 dies
    18,90 €
  • Descripció

    Si a Diari d'hivern Paul Auster ens parlava del que havia suposat viure en el seu cos -la història del seu "jo" físic-, ara, a Informe de l'interior, es proposa recrear l'experiència del despertar i desenvolupament del seu jo intern.Amb la prosa enlluernadora i fluctuant que caracteritza l'autor, Informe de l'interior mostra el camí moral, polític i intel·lectual de Paul Auster a mesura que avança cap a l'edat adulta, des dels primers anys 50, en plena postguerra, fins als turbulents anys 60. Des del nen que adora els cowboys i aprèn a vestir-se sol, passant per la composició del seu primer poema als nou anys o els primers brots de consciència de les injustícies de l'estil de vida americà fins a les primeres aventures sentimentals."He acabat el meu proper llibre, que es titularà Informe de l'interior -en certa manera company de Diari d'hivern-, en què explico la meva aventura espiritual i intel·lectual quan era nen. Explico, per exemple, que als sis anys vaig sentir que era el moment més feliç de la meva vida; perquè vaig descobrir que em podia vestir sol, que em podia cordar les sabates  sol, és a dir, que era independent. Abans, no només existia. A partir d'aleshores, vaig saber que jo era. I això suposa una diferència enorme!"

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.